keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Välineurheilua viimeiseen asti


Lähtö on lähellä, mutta vielä ehtii säätää varustusta. Levitin vielä kaiken kertaalleen lattialle ja tarkistin, että kaikki pakkauslistaan kirjattu roina on varmasti mukana. Ja hyvä niin - olisi muuten lähtenyt mukaan kahdet irtolahkeet eikä irtohihoja ollenkaan. Pikimustat asusteet menevät helposti keskenään sekaisin kaapissa.

Voi tätä tavaran määrää taas. Rompetta minulla on fillari mukaanlukien kolmisenkymmentä kiloa, ja siihen tulee vielä ruoka, vesi ja osa teltasta lisäksi. Onkohan tähän tautiin jotain lääkettä, saisi olla voimakastakin?

Täytyy myöntää, että jonkun verran on tullut panostettua mukavuustekijöihin; pakkauslistasta löytyy mm. tyyny ja kevytjalkineet leirissä hengailua varten. Tosi grammanviilaaja jättäisi tällaiset luxustavarat ilman muuta pois.

Tässä vaiheessa hieman jännittää ja kaduttaa. Olisinpa käyttänyt kaiken varustespeksaukseen uhraamani ajan kunnon kohotukseen. No, soon myöhäästä ny. Ei muuta kuin kovaa ajoo, sano entinen autokauppias.

Onneksi jo kuuden tunnin kuluttua vapaudumme google docsin, grammavaa'an ja keskuslämmityksen sortovallasta. Tie odottaa.

5 kommenttia:

Timo Toivonen kirjoitti...

Muista jättää venttilin hatut ja mutterit kotiin. Säästät 3 grammaa.

t. Medium

Timo Toivonen kirjoitti...

Lisäksi koko pakkauslista pitäisi saada tänne. Ja reissun jälkeen analyysi, että mikö oli turhaa ja mikä ei.

Romu kirjoitti...

stibe: Tämän ja viime vuoden pakkauslistoja grammoineen voi hämmästellä osoitteessa http://spreadsheets.google.com/ccc?key=prcZWE9viBDtsjbxbltNxJw

Unknown kirjoitti...

Onnistunutta matkaa ja hyviä ajokelejä toivottelen!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti vastatuuli on vähäistä ja aurinko kohtuullista matkan aikana. Mukavaa matkaa toivottaa - Risto -