keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Masu täynnä makuupussissa

Leiriydyimme kivan järven rannalle, jossa on hieno hiekkaranta. Oli mukavaa päästä uimaan hikisen päivän jälkeen. Vesikin oli miellyttävän lämmintä. Sitten oli ruoka-aika. Kyllä ruoka on hyvää, kun saa nälkäänsä syödä. Olihan sitä toki tänäänkin muutama kalori palanut. Ruoka kisassa voiton taisi viedä Jonttu loimulohellaan. Itse asiasta kuultuna, herra yritti puolustaa, että ei se niin hienoa ole kun sen sekottaa rapunuudeleihin.

Illalla sitten seurasikin yllätys. Ile alusti keskustelua parhaasta retkipyöräilijästä. Mitä ominaisuuksia tälläisellä henkilöllä on. Miten hän suoriutuu yksilönä omalla retkellään, ja miten ryhmän jäsenenä. Tämän jälkeen Ile esitteli uuden perinteen. Hän oli lahjoittanut Löfflerin (ylivoimaisesti suosituin merkki ryhmässä muuten..) keltaisen paidan, parhaan retkipyöräilijän arvopaidaksi.

Äänestimme, ja päivän parhaaksi retkipyöräilijäksi ylivoimaisella enemmistöllä valittiin Romu. Perusteet ovat salaiset, mutta tänään on usein vedottu Romun varustelistaan. Ilmeisesti aika moni on sen mukaan pakannut. Eipä voi myöskään jättää huomioimatta Romun tämän päivän vetovuoroja. Kyytikin on Romun vetäessä ollut tasaista.

Olemme nyt myös Hikiällä. Ei tämä voi olla kovin kaukana Taka-Hikiästä, sillä verkkoyhteydet ovat todella huonot. Siksipä kuvasatoa tästä päivästä saadaan Picasa albumiin, jahka jostakin WLAN löytyy..

Huomenna taitaa tulla vähän kosteampi päivä, mutta toisaalta loppureissun säätiedotus näyttää tällähetkellä ihan hyvältä. Tosin tänäänkin piti tulla se 40mm vettä.

Nyt on kiva mennä nukkumaan, kun on vatsa täynnä, ja puhdas olo. Huomenna saakin herätä suoraan aamu-uinnille. Hyvää yötä.

Ei kommentteja: