perjantai 27. kesäkuuta 2008

Peli-ilta

No niin. Nyt kun pyöräily sujuu, niin on aikaa rentoutumiselle. Käynnistymässä on Bang peli. Viisi kaveria kolmen hengen teltassa. Tiivis tunnelma ja tuoksut sen mukaiset. Naaraat ovat meidät haistaneet, ja pörräävät teltan ympärillä innoissaan odottaen pääsevänsä meitä imemään. Tosin hyttysverkko pitää ne onneksi tehokkaasti poissa peliä häiritsemästä.

Nyt meillä on reilu 300km poljettuna. Tänään säät suosi, aurinko paistoi niin, että palaneita käsivarsia ja niskoja löytyy. Fiksut käytti aurinkorasvaa. Yksi kuurosade virkisti menoa kastelemalla meitä vartin. Mutta kyllä sade kuivaa minkä kasteleekin. Huominen sääennuste lupaa hyvän sään jatkuvan. Toivotaan, että niin käy.

Mäntyharju-Ristiina väli on kyllä mäkinen. Siinä ei montaa tasaista pätkää ole. Se alkaa käymään voimille. No nyt nekin on takana päin.

Huomenna on kiva lyhyt päivä. Vain noin 70 km. Matkalla vielä Mikkeli ja reissun odotetuin kulttuurielämys - Martin Galleria.

Retkikunnalla kaikki hyvin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta! Kylläpäs 9,5h unet maittivat pienen polkemisen jälkeen. Tänään pitäisi olla puolipilvistä ja poutaa. Pitäkää hauskaa Martin galleriassa!

Ansu

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa reissua teille tällepäivälle, kohta "maali" jo siintää, nauttikaa matkanteosta
Anne