perjantai 27. kesäkuuta 2008

Paimentyttö

Anttila, 26km. Tauko otettiin vähän etuajassa, koska törmäsimme idylliseen kahvila-puoti Paimentyttöön. Tässäkin tapauksessa nopeat syövät hitaat, tai oikeammin munkit. Tosin toki pasteijat, rahkapiirakka ja vadelmaleivos lohduttaa.. Ja aitoa omppulimppaa.. Kommenteissa kysyttiin sudarien mahtumisesta Keron telttaan. Vastaus on, kaikki.

3 kommenttia:

Hänkänpyöräily kirjoitti...

Heippa!
Kiva kun olitte luonamme... Muita löytyneitä tavaroita ei ainakaan vielä ole putkahtanut esiin kuin Kontin paidan parsinlanka, löytynee tulevaisuudessa täältä, muista pyytää... :) Riemukasta matkaa ja koittakaa jaksaa...
A+S+S

Anonyymi kirjoitti...

Kotona ollaan, kamat purettu ja lounas syöty. Sain minäkin todeta pyöräni IC:n pyörätelineisiin sopimattomaksi, josta hyvästä värkki söi lukkopanttini, 50c. Parempaa onnea teille paluumatkalle!

Voimia ja halua olisi vielä riittänyt jatkaa matkaa, mutta kesätyöläiselle ei kovin pitkiä vapaita suoda... Mulla oli joka tapauksessa tosi mukavaa, kiitos hyvästä ryhmähengestä ja Samulle ja Annelle suurkiitos majoituksesta kaikkine fasiliteetteineen.

Tsemppiä polkemiseen, mä pidän peukkuja teille, jotta löytäisitte illalla Pornaisten veroisen yöpaikan :)

Polkuiloa ja poutasäätä toivottaa Ansu

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Voi että näyttää hyvältä teidän reissu. Ja Toi ryhmäkuva on mahtava! Turvallista matkaa ja pitäkää lippu korkeella.

:) Suski

ps. en ota kantaa tohon teltta asiaan ;)