lauantai 28. kesäkuuta 2008

Etappi 72

No niin, näin pitää Mikkelistä matkata Martin Galleriaan - myötätuulessa. Etappi sujui hyvin, alun ylämäetkin meni myötätuulessa 25 km/h nopeudella ihan ilmaseksi. Lentokentän loivassa ylämäessä harjoiteltiin tiukkaa muodostelma-ajoa sadan metrin vetovuoroilla. Nopeudeksi saatiin 35 km/h. Sitten saatiinkin nautiskella kilometritolkulla alamäestä. Kiva etappi! Huomattavasti kivempi kuin viime vuonna vastatuuleen.

Aamun raportista jäi mainitsematta, että Porrassalmen muistomerkin jälkeen pari sataa metriä on kuntoutuskeskus ja uimaranta. Laitetaan tänne muistiin ensi vuotta varten.

Hyvä tuuri meillä. Päästin Martin Galleriaan ja Martti ohjasi meidät tanssilavalle kokkailemaan. Ja sitten alkoi satamaan. Huomaa kuvasta tanssilavan kurkihirttä kannatteleva keskisalko. Kontti ja JJ saavat juuri kädet yhteen toisiinsa puun ympäri.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ollut mukavaa lukea reissustanne, etenkin kun olette jaksaneet kirjoitella niin useasti. Näin kodin näkövinkkelistä on kiinnostavaa tietää, missä menette. Kyllä saa olla ylpeä tällaisesta suomalaisesta nuorisosta, jolta käy MIKKELIIN pyöräily! Etenkin kohta "vain 70 km jäljellä" sykähdytti. Miellyttävää jatkoa!

Terveisin Juhon äitee

Viski kirjoitti...

Oho, Marttihan on saanut uuden lavan pystyyn. Meitillä on osaltaan ollut vähän epäaktiivistakin tämä seurana, kun tentit yrittää puskea päälle.. :/