perjantai 8. kesäkuuta 2012

F&L: Fast'n'Light ennakkotunnelmat

Huomenna se starttaa. Partiotapahtuma, jota on spekuloitu 7 vuotta. Monet isot pojat sitä ovat uhonneet, monet ovat pohtineet, monet ovat päätänsä puistelleet.
Onko se edes mahdollista?
Hänkän-pyöräilyjä suunniteltaessa kyse on ollut, että otetaanko kaksi vai kolme päivää lomaa töistä, jotta päästään Hänkkään. Luonnollisesti  välittömästi suuruudenhulluun Toimarityyliin syntyi idea Fast'n'Lightista: Mitään lomia oteta. Perjantaina töiden jälkeen lähdetään, ja lauantaina Hänkässä saunotaan.

Olen kirjoittanut varmaan joka vuosi edellisenä iltana, että perhoset pyörii mahassa ja jännittää. Nyt pelottaa. Tai oikeammin olen kauhuissani. Lähden Apin kanssa kokeilemaan, tuleeko meistä ensimmäiset Fast'n'Light Hänkän-pyöräilijät. Ei matka pelota. Matkaseura kylläkin.
Api on 20 vuotta nuorempi ja 60 kiloa kevyempi. En osallistunut Giro d´Espoo tapahtumaan, mutta uskollinen lenkkikaverini oli Apia ~33% hitaampi. No helppoahan se Apin on italialaista maantiekisaa ajaa italialaisella maantiepyörällä. Kyllä minäkin italialaisella... Näin haluan itselleni uskotella.

Kiva on poikien matkaa ollut seurata. Huomenna lähdetään takaa-ajoon! Hänkässä lauteilla tarinat vaihdetaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa Henkka. Blogisi lukemisesta on tullut joka-aamuinen ilonpilkku. Hyvää loppuspurttia nyt jo häämöttävään Mikkeliin.

Laila (Henkan Mamma)

Timo Toivonen kirjoitti...

Kovaa ajoa! Ota Kontti hyvä asema imussa. ;)